espai AdriAntic

espai d'investigació i creació d'Antic Teatre
Via Trajana 11, 1º 2ª
metro La Pau:   L2, L4
93 315 23 54 / [ anticteatre@anticteatre.com ]

 


Depenent de l’Antic Teatre hi ha el Centre de Recerca, Creació, Assaigs i Residències AdriAntic de Sant Adrià del Besós, el qual  ofereix a les companyies un espai on poder desenvolupar les seves investigacions, creacions i produccions d’espectacles, amb les condicions mínimes necessàries, és a dir:
- disponibilitat exclusiva d’un espai amb la consegüent comoditat de no haver de muntar i desmuntar tota l’escenografia a cada sessió de treball;
- llibertat absoluta d’horaris d’accés i ús d’un espai diàfan de 490 m2;
- preus mínims de lloguer de l’espai, assequibles per qualsevol companyia o artista professional de qualsevol edat o amb un mercat malhauradament reduït, degut al tipus d’aposta artística aconvencional;
- cessió de l'espai de manera completament gratuïta per a creadors en residència, prèvia presentació i selecció de la proposta.
AdriAntic


Inaugurat l’any 2007, la raó de ser de l'espai AdriAntic sempre ha estat servir de suport als creadors. És una nau industrial de 490 m2 disponible per a les companyies i creadors professionals de qualsevol edat que hi vulguin desenvolupar els seus processos d’investigació o creació.

AdriAntic, situat a la frontera amb el municipi de Sant Adrià del Besòs (a 6 parades de metro del centre de Barcelona), està en un edifici que conté únicament locals industrials, on no hi ha vivendes ni veïns. La sala consta d’un gran espai principal de 490 m2 i 4,20 m d’alçada, en forma de "L", amb un dels extrems tancats a mode de magatzem, amb 2 lavabos, fluorescents a tota la sala, i 4 bandes de linòleum reversible (gris / negre) d'aproximadament 10m de llargada. Té accés directe a un ascensor per a persones i un muntacàrregues per a escenografies o equips de música, amb entrada per a camions.

Com arribar-hi:
mapa

ampliar mapa

foto Fachada AdriAntic